Skip to content

Uw bijdrage is "GOUD" waard

Partners

Dankzij donaties van particulieren en bedrijven leveren ook fondsen een bijdrage. Wie dat zijn, leest u hier.

Stichting Zorgerf Berkelland is zeer dankbaar voor deze donaties, hierdoor maken we samen meer mogelijk voor de bewoners en bezoekers van het Zorgerf.

Aannemersbedrijf Rob Spikker BV

Wij zijn een Aannemersbedrijf, met 28 man op de werkvloer, en gevestigd in Eibergen.
We zijn een compleet bedrijf, zeg maar gerust, zeer compleet. Dit omdat we alle aspecten van de bouwwereld in eigen beheer kunnen uitvoeren. Denk daarbij aan nieuwbouw, verbouw, prefab houtskeletbouw, beton werk, kelderbouw, utiliteit bouw, maar ook voor de kleine klusjes zoals dakramen, steken we de handen uit de mouwen.
Heeft u bouwgrond, nieuwbouwplannen of overweegt u een verbouwing van uw huis? Wij denken graag met u mee. Wij zijn een BouwGarant gecertificeerd bedrijf waar kwaliteit voorop staat en het beste eindresultaat.

Graag help ik u met het ontwerpen en informeren van diverse bouwprojecten. Opdrachten kunnen worden aangenomen, of op regie worden uitgevoerd. In goed overleg is alles mogelijk.
Je vindt ons bedrijf in Eibergen, Kiefte 12 en kunt mij bereiken telefonisch en per mail bereiken via 0544- 371539 / rob@spikkerbouw.nl
Of kijk even op de website www.spikkerbouw.nl

OpWeg Coaching

Opweg coaching is een ambitieuze organisatie waarbij we kinderen, jongeren en volwassenen met een psychiatrische kwetsbaarheid coachen met trots en vanuit passie. 10 Jaar geleden startte Marjon Bergman haar coaching praktijk met de visie dat de mens met mogelijkheden, wensen en behoeften voorop staat. In deze visie gelooft nu haar hele team, want het werkt! We hebben al vele hulpvragers mogen ondersteunen.
De medewerkers van Opweg Coaching zijn ervaren, laagdrempelig en professioneel geschoold. Zij zijn gewend te werken met korte lijnen waardoor snelle communicatie en eventueel bijsturen snel kan gaan. Wij zijn eveneens gespecialiseerd in het autisme spectrum stoornis. Wij bieden maatwerk ondersteuning waarbij binnen de kaders van de Jeugdwet en de wet WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) ieder zijn eigen mogelijkheden optimaal kan ontwikkelen.

Kunt u ondersteuning gebruiken in de opvoeding, wilt u thuis meer orde krijgen of zou u meer contacten willen hebben? Of maakt u zich zorgen om de gezondheid of financiën en belemmert dit u in het dagelijks leven? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden zodat u volop kunt gaan genieten van het leven!

Wij zijn te vinden in Eibergen, aan de J.W. Hagemanstraat 48. Ons nummer is 0545-471404. Of kijk eens rond op de website www.opwegcoaching.nl Tot ziens!

Bewustwinkelen.nl

“Alles voor je gezondheid onder één dak”

Bewustwinkelen.nl is onderdeel van het in Borculo gevestigde groothandel Holland Pharma; dé totaalleverancier op het gebied van drogisterij- en reformproducten. Bij Bewustwinkelen.nl vind je alles voor je gezondheid onder één dak. Online heb je keuze uit ruim 67.000 producten. Op onze website vind je nagenoeg alle producten op het gebied van voeding, voedingssupplementen, lichaamsverzorging,  natuur)geneesmiddelen, persoonlijke verzorging en meer! Ook vind je bij ons veel biologische en glutenvrije producten.
Je bestelt online om je bestelling vervolgens af te halen bij een van de ruim 500 afhaalpunten in heel Nederland. Als je voor 21.00 bestelt, staat de bestelling de volgende dag al klaar bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Verzending is altijd gratis!
Kom ook eens langs in onze Bewustwinkelen.nl Conceptstore in Borculo. In onze 700m2 winkel vind je een groot assortiment natuurlijke, biologische en glutenvrije producten.
Van supplementen tot lichaamsverzorging en van boeken tot voeding zoals zuivel, groente, fruit en dagvers brood.

Je vindt onze winkel op Bosberg 25b, industrieterrein Overberkel. Of neem een kijkje op onze website www.bewustwinkelen.nl.

Logo RCVO
Logo Dr. C.J. Vaillantfonds
logo Zorgbelang inclusief
Logo Nederland zorgt voor elkaar
Logo Plattelands Jongeren Gelderland
Logo DKK Gelderland